TRE® -trænere

Alle trænerne på TRE® uddannelsen i Danmark er registrerede trænere i TRE® under non profit organisationen TRE® FOR ALL

Michael Morin Nissen

Michael Morin Nissen, TRE® trainer

Michael Morin Nissen (1965), autoriseret psykolog (Københavns Universitet), trainer i TRE (tension and trauma releasing exercises) fra Tyskland, certificeret bioenergetisk psykoterapeut fra Tyskland (under The International Institute for Bioenergetic Analysis). Desuden folkeskolelærer med linjefag i idræt og musik. Privat psykoterapeutisk praksis siden 2000. Michael har desuden arbejdet 13 år i Scleroseforeningen som psykolog.

Michael er uddannet i TRE af David Berceli i Tyskland og har assisteret Berceli på workshops i Polen og Danmark. Han har arbejdet med TRE med traumatiserede flygtninge, med over 1000 mennesker med sclerose i Scleroseforeningen, med mennesker med stress, angst og depression m.m. i sin private praksis i København og i Berlin. Michael holder workshops i TRE i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Polen og Sydafrika.

Michael har uddannet psykologerne i Scleroseforeningen i TRE. Han udbyder løbende uddannelsesforløb i TRE i sin private praksis. I Bercelis sidste bog “Shake it Off Naturally: Reduce your Stress, Anxiety and Tension with TRE”, har Michael bidraget med kapitlet “Using TRE with People with Multiple Sclerosis (MS) in the Danish Multiple Sclerosis Society.” Han har blandt andet holdt foredrag på den 7. Biennal ESTD (European Society for Trauma & Dissociation) konference ”The Legacy of Trauma and Dissociation: Body and Mind in a New Perspective” oktober 2019, Rom. Titlen på hans foredrag var “TRE as a body-mind therapy working with traumatic consequences of physical and mental illness”. Michaels arbejde med TRE er blevet omtalt i TV, aviser og ugeblade.

Michael er medlem af Dansk Psykologforening, Dansk Psykoterapeutforening, Norddeutsche Institut für Bioenergetische Analyse, International Institute for Bioenergetic Analysis, the European Association for Body Psychotherapy og han er derudover registreret trainer i TRE® under non profit organisationen TRE® FOR ALL.

Claes Ekenstam, TRE® trainer

Claes Ekenstam (1954) bor i Gøteborg i Sverige hvor han arbejder på universitetet med undervisning og forskning inden for historie. Han har udgivet bøger om kroppens historie, følelser, køn og udgivet artikler om psykoterapi.

Claes Ekenstam udgav sin Ph.D. afhandling som bog i 1993 under titlen Kroppens Idehistoria hvor han bl.a. bruger Michel Foucaults og Alexander Lowens teorier. Efterfølgende har han bl.a. sammen med andre nordiske forskere forsket i mandlighed, han bidrag har handlet om det mandlige følelsesliv. Derefter har han bl.a. skrevet om følelseslivets kulturhistorie. Claes Ekenstam beskæftiger sig bl.a. med kropslighed, følelser og relationer.

Claes Ekenstam arbejder deltid som lektor og deltid i sin egen praksis med TRE® og kropsorienteret psykoterapi.

Elżbieta Pakoca, TRE® trainer

Elżbieta Pakoca (1965) bor i Polen hvor hun har arbejdet som fysioterapeut i over 20 år. Hun har arbejdet på hospitaler, fitness klubber, rehabiliteringscentre og i sin private praksis. Hun er ud over sin uddannelse i fysioterapi uddannet inden for bl.a. massage, åndedrætsterapi, osteopati og bioenergetik. Hun er uddannet i TRE i Tyskland og har assisteret David Berceli på workshops i bl.a. Polen, Danmark og Østrig.

I alt sit arbejde har et spørgsmål altid stået som det centrale: Hvordan kan man hjælpe mennesker til at genvinde deres sunde helbred?

Elżbieta Pakoca har været medtræner på to uddannelsesforløb i TRE i Danmark. Derudover har hun kørt flere uddannelsesforløb i TRE i Polen, Kroatien og Rusland.

Christian Breunig

Christian Breunig, Advanced TRE® provider og assistent på TRE® uddannelsen

Christian Breunig (1973) er uddannet socialrådgiver/socialpædagog (KHS Berlin, Tyskland), cand. pæd. I pædagogisk psykologi (Aarhus Universitet), Advanced TRE® provider og på femte år af uddannelsen til kropsorienteret psykoterapeut i NIBA e.V. i Tyskland, hhv. International Institute for Bioenergetic Analysis IIBA).

Christian er uddannet i TRE® i Tyskland af Barbara Oles og Heiner Steckel og af Michael Nissen i Danmark og har deltaget i workshops og supervision hos David Berceli, Heiner Steckel, Susanne Winkler og Michael Nissen. Han arbejder med TRE® i grupper, personalegrupper og med enkeltpersoner i egen praksis for kropsorienteret psykoterapi. Christian har arbejdet i mere end tyve år med mennesker i delvist svære kriser, herunder mennesker med stofmisbrug, traumatiserede flygtninge og unge og voksne mennesker med psykiske og psykiatriske problemstillinger.

Kirsten Bjelke, Advanced TRE provider

Kirsten Bjelke (1954) er uddannet psykoterapeut, tidligere speciallærer og inklusionsvejleder, BA pæd.psyk. (DLH). Kropsterapeut og psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi 2004. Advanced TRE provider og EFT terapeut.

Kirsten er uddannet i TRE hos Michael Morin Nissen, og har deltaget i workshops hos David Berceli, og supervison hos Michael Morin Nissen.

Kirsten arbejder med kropsorienteret psykoterapi og TRE i grupper og individuelt i sin private praksis i Roskilde. Kirsten har arbejdet med mennesker med psykiske udfordringer i over 20 år og med stofmisbrugere.

Kirsten Bjelke er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og sidder i kursusudvalget.

Michael Morin Nissen og Elżbieta Pakoca assisterer David Berceli på en workshop i Polen