Advanced TRE® udbyder/provider

En Advanced TRE® udbyder/Provider har gennemgået to års individuel- og gruppesupervision efter sin uddannelse til TRE udbyder/provider.

I forlængelse af uddannelsen til TRE® udbyder/Provider er det muligt at deltage i to års individuel- og gruppesupervision og derved opnå titlen Advanced TRE® udbyder/Provider. Titlen beholdes i to år, inden for denne periode kræves det at man fortsætter med at deltage i individuel- og gruppesupervision for at kunne beholde titlen i to år mere.

Titlen Advanced TRE® udbyder/Provider er en garanti for at udbyderen/provideren er under kontinuerlig supervision og følger med i udviklingen inden for TRE® både i forhold til praksis og teori.

En Advanced TRE® udbyder/Provider kan endvidere udbyde de individuelle TRE® sessioner som er en del af uddannelsen til TRE® udbyder/Provider.

For at opnå og for at beholde titlen advanced TRE® udbyder/Provider skal man hvert år deltage i en to dages gruppesupervisionsworkshop, en to dages workshop for allerede certificerede TRE udbydere eller i en modul 1, 2 eller 3 workshop. Derudover skal man have mindst en individuel supervision om året.