David Berceli

David Berceli, Ph.D. er en international ekspert inden for stress, traumer og konflikthåndtering. Berceli har designet rehabiliteringsprogrammer for internationale organisationer i hele verden og har implementeret TRE® i over 35 lande.

International ekspert inden for traumer og stress
David Berceli, Ph.D. er en international ekspert inden for stress, traumer og konflikthåndtering. Han er grundlæggeren af Tension & Trauma Releasing Exercises® (TRE®).  Denne revolutionerende teknik er udviklet til at forløse dybe spændingsmønstre i kroppen som er opstået under traumatiske oplevelser eller skyldes kronisk stress. Berceli har igennem de sidste mange år udviklet TRE® organisationen som i 2015 blev til en non profit organisation TRE® FOR ALL.

TRE® eksisterer i ca. 50 lande
Berceli har boet og arbejdet I 9 lande hvor han bl.a. har udbudt traumeforløsende workshops. Han har endvidere designet rehabiliteringsprogrammer for internationale organisationer i hele verden. Han har bl.a. boet og arbejdet i Israel/Palæstina, Sudan, Uganda, Kenya, Yemen, Egypten og Libanon. Han har selv implementeret TRE® i over 35 lande og er ansvarlig for at TRE® i dag eksisterer i ca. 50 lande.

Naturkatastrofer, krig eller borgerkrig
Berceli har arbejdet i mange lande hvor der var eller havde været naturkatastrofer, krig eller borgerkrig. Han har endvidere arbejdet med mange forskellige professioner lige fra læger, psykologer, psykoterapeuter og fysioterapeuter til politifolk, brandmænd og militært personale.

Berceli i Danmark
De sidste gange Berceli var i Danmark var i 2018 hvor han afholdt en advanced workshop og i 2013 hvor han afholdt en workshop for psykologerne i Scleroseforeningen og noget af personalet på Scleroseforeningens to rehabiliterings hospitaler. Derudover afholdt han to workshops for mennesker med sclerose der sad i kørestol. For tiden samarbejder Berceli med det amerikanske militær om et forskningsprojekt i forhold til TRE®.

David Berceli, Elżbieta Pakoca og Michael Morin Nissen i Scleroseforeningen i 2013

Workshop for mennesker med sclerose der sad i kørestol i Danmark 2013